مشاوره حقوقی رایگان - فروختن پراید لیزینگی

سلام وخسته نباشید
جسارتا من 4سال پیش یه پراید لیزینگی فروختم. از اونجایی که دوتا قسط پیش رو داشت "قرارمون براین شد که این آقا پرداخت کنه که متأسفانه بخاطر اینکه چکهام برگشت نخوره" مجبور شدم خودم پرداختشون کردم. ولی بازم چون دستم خالی بود چکها برگشت خورد؛؛ و باز هم متاسفانه هیچ قولنامه ای بین ما نوشته نشد. کل مدارک ماشین رو هم من به این آقا دادم.
میخواستم بپرسم الآن من چطوری میتونم پولم رو زنده کنم و بدهی دیرکرد و پلاکم رو از رو ماشین فک کنم؟؟ میتونم ماشین بخوابونم؟ یا برگردونمش؟ چجوری و ازکجا؟
ممنون میشم راهنماییم کنید. باعرض تشکر

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

بله اگر قرارداد ندارید و دلیلی دیگری بر فروش ماشین وجود ندارد میتوانید خودرو رو پس بگیرید چون موضوع دارای پیچیدگی است و به نوعی تخصصی است پیشنهاد میکنم حتما از خدمات وکیل استفاده کنید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام با این اوصاف، سند ماشین به نام شماست، اقدام به توقیف ماشین و مطالبه وجوه نمایید