مشاوره حقوقی رایگان - صدور قرار منع تعقیب برای متهم پرونده و قطعیت آن با وجود اعتراض به آن در دادگاه کیفری دو

فردی با همدستی شریک خود در سال 96 اقدام به شکستن قفل درب مغازه و به سرقت بردن وسایل مغازه مورد اجاره اینجانب نموده که اعتراضی نموده علیرغم این که تمام اعمال ایشان توسط دوربین مدار بسته ضبط گردیده شده و توسط ضابط قضایی نیز صورت جلسه نیز گردیده شد ولی متاسفانه دادیار برای پرونده فوق قرار منع تعقیب صادر نمود و طی اعتراض خود به این قرار ولی متاسفانه دادگاه نیز اعتراض به قرار را رد نموده است .... اکنون فیلمی از شریک متهم به دستم رسیده که در آن فیلم اقرار به بریدن فیلم نموده است ....
آیا مجدد میتوانم با توجه به اینکه شکایت اولی بنده مختومه شده برای همان متهمان طرح شکایت بنمایم ؟؟؟
و به چه مرجع ای باید این شکایت را تسلیم نمایم !!

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام ماده 278 آیین دادرسی کیفری چنین مقرر می دارد- هرگاه به علت جرم نبودن عمل ارتکابی، قرار منع تعقیب صادر و به هر دلیل قطعی شود، نمی‌توان بار دیگر متهم را به همان اتهام تعقیب کرد. هرگاه به علت فقدان یا عدم کفایت دلیل، قرار منع تعقیب صادر و در دادسرا قطعی شود، نمی‌توان بار دیگر متهم را به همان اتهام تعقیب کرد، مگر پس از کشف دلیل جدید که در این صورت، با نظر دادستان برای یک‌بار قابل تعقیب است و اگر این قرار در دادگاه قطعی شود، پس از کشف دلیل جدید به درخواست دادستان میتوان او را برای یک‌بار با اجازه دادگاه صالح برای رسیدگی به اتهام، تعقیب کرد. در صورتی که دادگاه، تعقیب مجدد را تجویز کند، بازپرس مطابق مقررات رسیدگی می‌کند.

یک وکیل

سلام تحت عنوان اعاده دادرسی قابل شکایت مجدد است
چون دلیل جدیدی بدست آمده