مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی شنوایی

با سلام و خسته نباشید، بنده کاهش شنوایی در هر دو گوش با معدل شنوایی 85 و 65 دارم، و همچنین دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد هستم. طبق آیین نامه در سایت نظام وظیفه باید معاف دایم میشدم ولی متاسفانه بر خلاف آیین نامه بهم معاف از رزم دادن ! لطفا بررسی بفرمایید چرا کمیسیون پزشکی نظام وظیفه اینگونه نتیجه گرفته ! متشکرم
مگر تحصیلات برای شنوایی دوطرفه تاثیر دارد؟ در آیین نامه ذکر نشده است ولی برای شنوایی یک طرفه ذکر شده است!

پاسخ ها :

معافیت پزشکی شنوایی معافیت از رزم سربازی معافیت از رزم