مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره در امور بانکی

با سلام یکی از دوستان نزدیکم حسابی در بانک اسلامی دبی داشته و چون مدتی آن حساب راکد بوده الان از بانک با ایشان تماس گرفته و حساب ایشان را بعنوان حساب راکد تلقی کرده و در حال مصادره آن بودند و پس از پیگیریهای زیاد بانک به ایشان پاسخ داد که تنها راه برون رفت از این معضل این است که شخصی را بعنوان ذینفع و یا شریک تجاری معرفی نمایند و اگر وکیل دادگستری مقیم دبی بتواند اسناد لازم را از دادگاه دبی کسب کند این بانک قادر میشود این حساب را به یک حساب بین المللی قابل برداشت منتقل کند لطفا ما را راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حساب بانکی در خارج از کشور حساب بانکی در بانک خارجی مشاوره امور بانکی