مشاوره حقوقی رایگان - مدارک موتور گمشده و در پارکینگ است چطور میتوانم آزاد کنم

باسلام بنده یه موتور از یک نفر به جای بدهی که من داشت برداشتم و گفت تمامی مدارک موتور گمشده چندسال پیش دست یک نفر دادم که تا منزل برود بعد با اون تصادف کرده مقصر طرف مقابل بوده الان میخوام موتور را آزاد کنم ولی هیچ مدرکی ندارم فقط شماره پلاک و شماره موتور را حفظ کردم. حتی صاحب موتور را هم نمیدانم کیست باید چکار کنم. چند دست موتور چرخیده...

پاسخ ها :

آزاد کردن موتور سیکلت از پارکینگ گم شدن مدارک موتور سیکلت موتور سیکلت