مشاوره حقوقی رایگان - مکاتبه اینجانب جهت درخواست صدور اجراییه با کدام شعبه دادگاه باید انجام بشه ؟؟؟ممنون.

باسلام و احترام. پرونده ای با موضوعیت دیه چند سال پیش توسط شعبه 120 دادگاه حقوقی باهنر تهران رای صادر شد ولی پیگیری برای اجراییه انجام نشد سال قبل پیگیری صدور اجراییه از همون شعبه 120 انجام شد که محکوم علیه درخواست تجدید نظر کرد الان ابلاغیه ای از سوی شعبه 56 دادگاه تجدید نظر استان تهران با موضوعیت ابلاغ دادنامه و قرار نهایی مبنی بر اعلام ختم دادرسی و رد اعتراض و صدور رای قطعی کرده است. اینجانب برا ی درخواست صدور اجراییه و ابلاغ آن به محکوم علیه باید با همان شعبه 120 دادگاه حقوقی باهنر مکاتبه کنم یا با شعبه 56 دادگاه تجدید نظر استان تهران؟؟؟ ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.صبر کنید تا پرونده به شعبه 120 اعاده بشه بعد از همان شعبه درخواست اجرا نمایید.