مشاوره حقوقی رایگان - مشكلات خانوادگی

با سلام همسری با بد اخلاقی و سو رفتار و فحاشی زندگی را به كام خانواده زهر كرده و مرتب با جمع دوستان مشغول تفريح و گوشی را خاموش ميكند وقتی هم كه اعتراض می كند بيان می كند مثل ... طلاقت می دهم بدون هيچ حقی او را لطفا راهنمايی فرماييد از انجا كه پدر و مادر هم ندارد و اختلاف سنی ١٦ساله دارند و يك دختر ٥ساله با تشكر

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام علیکم اولین اقدام ، پس از صحبت های مستقیم و منطقی شما با همسرتان و کمک از مشاوه و راهنمای افرادی که بر همسرتان نفوذ کلامی دارند ، کمک گرفتن از مشاوران متخصص در امور خانواده است و قطعا مشاوره حقوقی و مراجعه به قانون آخرین راه خواهد بود.

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

ابتدا از طریق بزرگان خانواده و سپس از طریق مشاورین خانواده سعی در صلح و سازش گردد در غیر اینصورت با یک وکیل و از طرق قضایی وارد عمل شوید.