مشاوره حقوقی رایگان - لغو قرارداد نیروی دریای ارتش

سلام، خسته نباشید. من قرارداد 5 ساله نیروی دریایی ارتش هستم. الان با برگزاری کمیسیون بدون هیچ دلیلی بنده رو لغو قرارداد کرده اند. بنده 17 ماه آموزش دیده ام و 1.5 سال خدمت در منطقه دارم. سوالم این است که الان باید ارتش به من پایان خدمت سربازی بدهد یا نه؟ با تشکر از سایت و وکلای عزیز.

پاسخ ها :

لغو قرارداد نیروی دریایی ارتش پایان خدمت سربازی لغو قرارداد خدمت سربازی