مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالای خریداری شده

با سلام.
حدود دو ماه پیش کالایی از شرکتی خریداری کردم. فروشنده کالا را برای من ارسال کرد. اما محصول دریافتی معیوب بوده و مجبور به مرجوع کردن آن شدم. قرار شد ظرف مدت کوتاهی بررسی کنند و کالای جایگزین برای بنده ارسال کنند. از دو ماه پیش هر بار تماس گرفتیم یا پیام دادیم به بهانه های واهی از تحویل کالا یا مبلغ خودداری نمودند. الان هم با این بهانه که شما کالای ما را در فضای مجازی فروختید و تهمت زدن بابت یک عمل که هیچ مدرکی برای اثبات آن ندارند از تحویل کالا خودداری می کنند. میخواستم بدونم که چه اقدامی باید انجام دهم تا کالای خریداری شده را همراه با خسارتی که به بنده وارد شده بگیرم. ارزش کالا 5 میلیون تومن هست و در صورتی که این کالا در زمان مقرر به دست بنده میرسید مبلغ سود من حدود بیشتر از 10 میلیون تومن میشد و با گردش کار بیشتر از این مبلغ هم می رسید. الان مبلغی که پرداخت شده را نیاز ندارم و درخواستم تحویل کالای خریداری شده است همراه با خسارت وارده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که از چه طریق و چه وکیلی این کار را انجام بدم که هم خسارت وارده را پس بگیرم و هم بابت تهمتی که به بنده زده شده اعاده حیثیت کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.شما می توانید هم دادخواست حقوقی وهم دادخواست کیفری بدهید.اگر تمایل داشتید می توانید با بنده تماس بگیرید.