مشاوره حقوقی رایگان - میزان حقوق بازنشستگي

با سلام و عرض ادب.
سوال من اين است كه حكم حقوقي من مبلغ 6 ميليون تومان است. ٢١ سال سابقه كار و ٥٥ سال سن دارم. به علت سنگيني كار دانشگاه آزاد ميخواهم باز خريد كرده و پس از آن از طريق تامين اجتماعي درخواست حقوق بازنشستگي كنم. ميخواهم بدانم حقوق ماهيانه من با توضيحات بالا چقدر خواهد بود؟ خانم هستم. ضمنا خودم سرپرست خانوار هستم.

پاسخ ها :

میزان حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی حقوق بازنشستگی زنان سرپرست خانوار میزان حقوق بازنشستگی حقوق بازنشستگی بازنشستگی