مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری مادر توسط پسر معلول

سلام. من و شوهرم هر دو مستمری بگیر و بازنشسته هستیم و پسری داریم 30 ساله و معلول که از جایی حقوقی ندارد. بعد از فوت من آیا مستمری بازنشستگی من که 4 برابر مستمری بازنشستگی شوهرم است به پسرم میرسد یا نه؟ چی کار کنم که بتوانم بعد از فوت مستمری خودم را به پسرم منتقل کنم؟ مستمری شوهرم حداقل مستمری است و کفاف خرج معلول را نمیدهد.

پاسخ ها :

دریافت مستمری مادر توسط پسر معلول حقوق مستمری مادر به پسر معلول مستمری مادر به پسر مستمری بازماندگان قوانین مستمری مستمری