مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت موتور

با سلام. من حدود سه ماه پیش یک موتور به صورت قولنامه ای خرید کردم که چند دست به صورت قولنامه ای فروش رفته و تمام مدارک موتور سیکلت رو هم دارم. سند برگه سبز و... خواستم بدونم راهی برای پیدا کردن مالک هست یا به صورت غیر حضوری بشه به نام کرد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به انتقال به طرفیت فروشنده و سایر دست های قبلی و صاحب سند بدهید با کد ملی ایشان ثبت کنید