مشاوره حقوقی رایگان - ایراد ترازنامه تعاونی روستایی

سلام. بنده رئیس هیات مدیره یک شرکت تعاونی روستایی هستم. حسابرسی حساب وظیفه کارشناس اعزامی سازمان تعاون روستایی است. بنده به شواهدی رسیده ام که حساب های دو سال گذشته که حسابرسی شده ولی هنوز به مجمع نرفته و نیز تراز 98 که هنوز حسابرسی نشده دارای ایراد اساسی است. هیات مدیره و بازرسان با مدیر عامل هماهنگ شده اند و با حسابرسی مستقل قضایی مخالفت می کنند ولی بنده مطمئنم تراز و صورت های مالی سه سال گذشته ایراد دارد بنده حالا باید چی کار کنم؟ برای من مسئولیت دارد.

پاسخ ها :

ایراد حسابرسی تعاونی روستایی ایراد ترازنامه شرکت تعاونی حسابرسی