مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه به دلیل چک برگشتی

سلام. دو فقره چک بنده در سال 96 به مبلغ 5 میلیون تومان برگشت خورد. دی 98 اعسار دادم ماه به ماه مبلغ بدهم. به علت کرونا نتونستم. تمام حساب ها جمع کردم و یارانه خانواده پنج نفری مسدود و سیم کارت از طرف شورای حل اختلاف بسته شده. چیکار کنم؟ میتونم دوباره اعسار دوباره بدم یا یارانه خانواده رو جدا کنم؟ مهلت نمی دهد. الان ندارم یک جا بدم. ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به انتقال به طرفیت فروشنده و سایر دست های قبلی و صاحب سند بدهید با کد ملی ایشان ثبت کنید