مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع زن

سلام.
حدودا 7 الی 8 ماه پیش زنم را با پسری در خانه که دو تایی تنها بودن دیدم. به خاطر زندگی ام و حفظ آبرویم گذشت کردم و پسر رو گذاشتم بره که یک ساعت بعد به من زنگ زد و فحاشی کرد. من هم در جواب فحاشی کردم. از اون روز تا به الان تمام رفتار خانومم مشکوک هست که 85 تا 90 درصد مطمئن هستم که هنوز در رابطه با شخص دیگری هست و هیچ مدرکی هم ندارم. زنم هم میگوید که همچین چیزی اتفاق نیفتاده و کاملا هاشا میکنه که با پسر در خونه بوده.
1. راهی هست که شکایت کنم ( در صورتی که مدرکی ندارم ) آیا قاضی دستور پرینت میده؟
2. فحاشی کرده به من میتونم شکایت کنم؟ ( البته من هم فحاشی کردم)
3. آیا بیشتر از 6 ماه هم میشه پرینت گرفت؟ ( چون 7 الی 8 ماه پیش مچشون رو گرفتم که قطعا خیلی قبل تر در رابطه بودن )
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بیش از شش ماه را پرینت نمیدهند اما در حال حاضر قابل پیگیری است