مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیرو های شرکتی به پیمانی

سلام. بنده 7 سال نیروی شرکتی یکی از بانک های دولتی هستم. پدرم دو سال ایثارگری دارد. میخواستم بدونم بعد از نظریه دیوان عدالت اداری، پیمانی میشم یا نه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.