مشاوره حقوقی رایگان - حکم استرداد

باسلام حکم استرداد بچه ها صادر شده مادرش همکاری نمیکند و بچه ها به مادرشون وابسته اند و آنرا میخوان. اگر حکم استرداد بچه ها را از طریق اجرای احکام پیگیری کنم حکم چطور اجرا میشه؟ آیا بچه ها را به زور تحویلم میدهند؟ خانم را بازداشت میکنند؟
خرداد 97 حکم استرداد بچه ها را گرفتم. این حکم تا کی اعتبار دارد؟ آیا میتوانم بعد از یکسال جهت اجرا گذاشتن حکم استرداد بچه ها اقدام کنم؟
حکم مجوز ملاقات بچه ها تا کی مهلت دارد؟ اگر بخاطر بهتر شدن اوضاع یا تحریک بچه ها و مخالفت مادرشون طول بکشد مثلا بعد از 1 سال بروم اجرائیه ملاقات بچه ها را پیگیری کنم مشکلی ندارد؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-بی نتیجه 2-خیر 3-خیر 4-تا زمان بلوغ بجه ها 5-خیر.یاالله