مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طفل

سلام. وقت بخیر. من سال 94طلاق توافقی گرفتم از همسرم وحضانت پسرم ودرقبال بخشیدن مهریه گرفتم.سال قبل چندماه به اعتیادرو آوردم که اوایل شهریور1401برادرم با نامه دادستانی من وراهی بیمارستان کردبرای درمان وپسرم را به اورژانس اجتماعی تحویل دادکه اونام پسرم وبه گفتهء خودشون به مدت یک ماه به پدرش سپردن.من پس از 21 روز درمان با نامهء بهبودی بیمارستان و دستور دادستان ترخیص شدم.بنده ازدادستانی دستوربرگشت فرزندم رو گرفتم ونزد اورژانس اجتماعی بردم که متاسفانه 6 ماهه بی اعتنایی کردن ودرآخرگفتن ازطریق شعبه خانواده پی گیربشم و من استرداد طفل دادم که برای دهم فروردین 1402 دادگاه برای من وشوهره سابقم جلسه رسیدگی گذاشته.خواستم بدونم چون بنده مهریه ام ورو درقبال حضانت دادم امکانش هست فرزندم وبهم برگردونن ؟؟؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما چند بخش دارد که یک بعد آن حقوقی و بعد دیگر آن روانشناسی است و اینکه پاسخ قطعی از یک پرسش دریافت کنید بعید است پیشنهاد میکنیم مشاوره تلفنی یا حضوری دریافت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام محتمل است ولی باید با
توجه به بیماری شما ، صلاحیت نگهداری از فرزند در مرجع قضایی احراز و اثبات گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
امکان پذیر می باشد چرا که والدین می توانند توافق کنند که حضانت فرزند با کدامیک از آنان باشد اما با توجه به سابقه اعتیاد شما باید بدوا صلاحیت تان در خصوص حضانت فرزند را در دادگاه اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

اگر صلاحیت نگهداری فرزند را داشته باشید دادگاه موافقت می کند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله منتها اعتیاد از موارد سلب حضانت است باید عدم اعتیاد و سلامت خود را اثبات کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص حضانت فرزند با رعایت غبطه طفل، با دادگاه خانواده رسیدگی کننده است. تشخیص مصلحت طفل با دادگاه می باشد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورت اثبات عدم اعتیاد گواهی سلامت شما دادگاه طفل را به شما خواهد سپرد مگر اینگه همسرتان دادخواست سلب حضانت علت اعتیاد به مواد مخدر و عدم شایستگی در دادگاه مطرح نماید در این صورت دادگاه تصمیم خواهد گرفت

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر، اگر پدر خواهان حضانت باشد می تواند شما را سلب حضانت نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به سابقه اعتیاد شما باید بدوا صلاحیت تان در خصوص حضانت فرزند را در دادگاه اثبات نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید از نظر صلاحیت نگهداری شرایط شما بررسی گردد در صورت احراز صلاحیت و سلامت روحی و جسمی امکان پذیرمیباشد