مشاوره حقوقی رایگان - اعاده پرونده به مرجع معطی

با عرض سلام. بنده دو باب پارکینگ از شخصی با قولنامه با کد رهگیری خریداری کرده ام. فروشنده پارکینگ ها را با سند رسمی به غیر انتقال داده و در دادگاه منکر انتقال گردیده. دادگاه محترم پس از اخذ استعلام از ثبت از بازپرسی خواسته فروشنده احضار و علت سوال شود. بازپرسی به علت عدم حضور فروشنده بازپرسی پرونده را با نوشتن جمله نسبت به شکایت....علیه....مبنی بر انتقال مال غیر طی شماره.....خارج از حوزه قضایی به مرجع معطی اعاده گردید به دادگاه فرستاده. معنی این جمله ی بازپرسی چیست؟ با احترام

پاسخ ها :

مهناز مهرافزا

مهناز مهرافزا :

استان :

پرونده شما برای اجرای دستور بازپرس به شهر دیگری ارسال شده یعنی برای انجام تحقیقات به مرجع قضایی اون شهر نیابت داده شده ..به شعبه بازپرسی که پرونده رو ارسال گرده مرجع معطی نیابت گفته میشه