مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه عمدی در سند مالكيت

سلام. من يك مغازه قولنامه اي رو بيست سال پيش خريدم كه داراي آب و برق و گاز تجاري مي باشد. در آن با جواز تجاري مشغول كار هستم. حال كه براي سند اقدام كردم شهرداري منطقه به خاطر عقب نشيني مغازه، در سند كاربري آن را مسكوني زده تا تراكم كمتري پرداخت نماید. لذا تقاضاي مشاوره براي تخلف به وجود آمده و اصلاح سند ملكيت به تجاري را دارم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
باید الزام شهرداری را به تغییر عنوان کاربری در پایان کار بخواهید