مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از ملک اجاره ای

سلام و عرض ادب. من حدود 4 ماه است که آپارتمان حدود 40 متری رو رهن کرده ام.
و الان دزد وسایل خونه اعم از شیرآلات، آبگرمکن، گاز رومیزی و اسپیلیت سرمایشی و گرمایشی رو برده و به درب هم خسارت وارد کرده است.
لطفا بفرمائید خسارت وارده رو کی باید پرداخت کنه و به چه صورتی است؟ آیا درصدی مستاجر و درصدی موجر یا به چه صورت خواهد بود؟
ضمنا آپارتمان حدود سه ساله هست و ساخت 1397 می باشد و موجر ادعا میکنه اسپیلیتش مثلا اصل ... بوده و .....
لطفا راهنمایی بفرمایید من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

طبق قانون مدنی نگهداری از عین مستاجره یا همان مال الاجاره بعهده مستاجر میباشد بنابراین تهیه وسایل منحصر بفرد هم نباشد ولی مثل آن باید باشد