مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی پرونده

بنده برای فردی در سال 96 شکایت تخریب قفل و سرقت نمودم. در شرایطی که پرونده اینجانب در حال رسیدگی شاکی شکایتی مستقل تحت عنوان جعل سند در دادسرا برای من طرح نمود تا بتواند پرونده اینجانب را به حاشیه بکشاند ( بدون این که سمتی در طرح شکایت مستقل برای شکایت داشته باشد ) در شکایت خود استناد به شکایت اینجانب نمود وقتی پرونده به دادسرا آمد در دادسرا بعد از تهیه تصویر از مستندات پرونده اینجانب متوجه گشتم که 6 برگ از اوراق پرونده اینجانب در شعبه بازپرسی مفقود گشته است از جمله همان سندی که شاکی نسبت به آن ادعای جعل کرده بود. با توجه به این که این موضوع را به همان شعبه که مدارکم در آن مفقود گشته کتبا اطلاع دادم ولی هیچ مسولیت این مفقودی را بر عهده نمی گیرند. حال من باید چه کنم و جهت پیگیری این مفقودی به چه مرجعی باید مراجعه کنم؟ ( اوراق فوق برگ شماری شده هم بوده است )

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

باسلام
شما که باید خوشحال باشید این اوراق مفقود شده حالا چون برگشماری هست ازاون کارمند شعبه حق شکایت دارید .رونوشتی از شکایت خودرا به حفاظت قوه، دادستان شهر، و دادسرای کارکنان دولت بدهید ، کارمند منفصل از خدمت میشود تا مدتی