مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه بعد از فوت همسر

سلام. همسر من فوت‌ کرده و پدر و مادر خودش زنده هستند و دو بچه ی کوچک‌ هم دارم. اموال متوفی دو آپارتمان و ماشین و سهام و ‌... هست. جمع رقم حدودی اون ها از مهریه من کمتر هستش. الان درخواست انحصار وراثت رو دادیم. میخواستم بدونم که اگر من درخواست مهریه بدم قبل از انحصار وراثت این اموال به من میرسه یا بعد از انحصار وراثت وراث باید به من بدهند؟ این که آیا گرفتن اموال به صورت مهریه ساده تر هست یا این که وراث دیگر بعد از انحصار وراثت تک تک به نام من بزنند ؟

پاسخ ها :

مطالبه مهریه بعد از فوت همسر مهریه از ارث همسر سهم الارث زن از شوهر انحصار وراثت مهریه ارث