مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه بعد از فوت همسر

همسرم در سانحه تصادف فوت کردند مهریه ام را در ثبت اسناد به اجرا گذاشتم و می‌گویند باید از بیمه شکایت کنید تا نامه اجرا را به دادگستری مربوطه ارسال کنیم ولی من شکایتی از بیمه ندارم و ایشان هیچ نامه ای به بیمه نمی دهند آیا راه حلی غیر از شکایت وجود دارد که نامه اجرا را به بیمه ارسال کنند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل اقدام و پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید از اجرای ثبت انصراف بدهید و در دادگاه دادخواست مطالبه مهریه را مطرح نمایید و درخواست توقیف مبلغ دیه را نمایید و ..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اداره ثبت گواهی انصراف بگیرید وبرای مطالبه مهریه باید به دادگاه حقوقی مراجعه و دادخواست تقدیم کند و اگر قصد توقیف دیه را دارد باید درخواست تامین خواسته نیز بکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر اموالی به نام شوهر شما باشد می‌توانید آن را مطالبه نمایید در غیر این صورت می‌بایست از طریق دادگاه اقدام نمایید و تمام اموال و حساب‌ها را توقیف کنید

فرنوش شریفی

فرنوش شریفی :

با سلام
از اجرای ثبت انصراف دهید و دادخواست مطالبه مهریه را در دادگاه مطرح نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از طریق اداره ثبت درخواست گواهی انصراف و تشکیل پرونده در محاکم دادگستری نمایید سپس بعد از آن می‌توانید با طرح دعوای حقوقی علیه بیمه دیه دریافت کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید از اجرای ثبت انصراف بدهید و دادخواست مطالبه مهریه در دادگاه حقوقی مطرح کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

پرونده را در ثبت مختومه کنید و در دادگاه مفتوح کنید
و دیه را توقیف کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرونده را دردادگاه مطرح واز ثبت مختومه کنید