مشاوره حقوقی رایگان - مرجع رسیدگی به اختلافات کارهای ساختمانی

با عرض سلام و احترام
پدر کارهای ساختمانی انجام میدهند
مرجع رسیدگی به اختلافات کارهای ساختمانی کدام ارگان می باشد
پدر بنده یه نمای ساختمان چند سال قبل انجام داده که این کار پوشش رنگ نمای ساختمانی بوده که کارفرما به انتخاب خودشون رفتن و پوشش رنگ رو خریداری کردن و پدر بنده اجرا کردن . و پس از یک سال از پدرم شاکی شدن به اتاق اصناف و تعزیرات به عنوان واحد صنفی که پدرم هیچ گونه پروانه صنفی ندارن و عضو اتحادیه نیستن فقط کارهای ساختمانی بصورت پیمان انجام میدهند و یک مجری و کارگر کارهای ساختمانی هستن . آیا کارشناسی اصناف معتبر هست برای کارهای رسته ساختمان که هیچ ارتباطی ندارد. ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید
در ضمن هیچ قرارداد پیمانی هم بسته نشده
میگن کار مشکل داره مرجع رسیدگی آیا بازرسی اصناف و تعزیرات هست یا ارگان دیگری

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

مرجع رسیدگی به مطالبات ناشی از خسارت در انجام کار با جلب نظر کارشناس رسمی دادگاه میباشد