مشاوره حقوقی رایگان - منع اشتغال زن

باسلام
شغل خانم بنده در زمانی که ایشان را عقد کردم طوری بود که فقط در داخل محیط اداره بود و ساعت کاریش تا ساعت دو و نیم بعد از گذشت چند ماه از تاریخ عقد به قسمتی دیگر در همون سازمان منتقل شد که اکثر کارش شده رفتن به کلانتریها، پاسگاه، دادسرا، شورای حل اختلاف و برخورد با همه قشر آدمهای خلافکار (قاچاقچی،متجاوز، زندانی و.........) در این محیطها و در محل کارشم هفته ای چندین بار با افراد مختلف درگیری های شدید لفظی و گاهی به قصد درگیری فیزیکی بهش حمله میشه و فحشها و توهینهای رکیکی هم در این خصوص بهش میدن که این وضعیت کاریش سبب پرخاشگری و عصبانیت بیش از حد ایشان با بنده ، عدم رسیدگی به امور منزل (آشپزی،نظافت منزل و......) شده است حالا خواستم ببینم بنده میتونم به خاطر آرامش زندگیم از طریق قانون مانع کار کردنش بشم.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. مطابق قانون در صورتی که اشتغال خانم موجب ایجاد تشویش و ناآرامی در زندگی مشترک شود،زوج می تواند از آن شغل زوجه را ممنوع کند. شما باید دادخواست حقوقی منع اشتغال به طرفیت خانمتون در دادگاه خانواده مطرح کنید و تمامی مستندات را پیوست پرونده کنید ولی قبل از آن حتما به طریقی با همسرتان به سازش برسید.