مشاوره حقوقی رایگان - زمان تشخیص اولین رابطه مقعدی

سلام وقتتون بخیر
من با نامزدم رابطه مقعدی داشتم از 15بار هم بیشتره.. چندوقتیه به من میگه شاید قبل من با کسی بودی میخوام ببرمت معاینه و میگه پزشکی قانونی میتونه زمان اولین رابطه رو تشخیص بده... سوال من اینه آیا واقعا میشه اولین رابطه رو که ازش دوسال میگذره و الان بیشتر از 20بار شده رو تشخیص داد؟

پاسخ ها :

تشخیص زمان اولین رابطه جنسی توسط پزشکی قانونی تشخیص اولین رابطه جنسی پزشکی قانونی