مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه خانه و مصوبه ستاد کرونا

سلام خسته نباشید
الان توی شرایط مالی سختی هستم ممنون میشم کمکم کنید و جواب بدید.
ما مستاجر هستیم و قراردادیم که نوشتیم خود بنگاه گفت کد رهگیری نگیریم.
الان تموم شده قرارداد و صاحبخانه میخواد با 50 درصد افزایش قیمت تمدید کنیم ولی ما شرایط مالی خوبی نداریم صاحبخانه هم زنو مرد پزشکن و ما میگیم با 20 درصد ستاد کرونا تمدید میکنیم ولی توانایی 50 درصدو نداریم‌.
میدونم الان میشه سکونت کنیم و نمیتونن حکم تخلیه بگیرن
ولی میشه بگید میشه خودکار برای یه سال خلاف میل صاحبخانه تمدید کرد قراردادو؟ یا این که مدت زمان مشخصی داره و تا اون مدت میشه با 20 درصد افزایش سکونت کرد؟
اگه مدت زمان داره ممنون میشم بگید چقدره چون خیلی مهمه برام
اگه مدت زمانی تعریف شده

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام اکر صاحب خانه برای تخلیه اقدام کند با همین شرایط حکم ودستور تخلیه فوری صادر می گردد لذا توصیه می شود مصالحه کنید وبرای تعدیل اجاره بها در صورت وجوداختلاف دادگاه وشورای حل اختلاف صالح به رسیدگی است موفق باشید .