مشاوره حقوقی رایگان - گزینش در قوه قضاییه

سلام برادر من جرم تعزیری درجه 5 انجام داده و در حال گذراندن مجازات حبس است، من مرحله گزینش شغل امنیتی در قوه قضاییه هستم، آیا سابقه خانواده تاثیر در روند گزینش من دارد ؟ چه دستگاه‌هایی بخشنامه داخلی جهت تاثیر سوابق خانواده دارند ؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام قانونا با توجه به اصل شخصی بودن مجازات ها نباید تاثیری داشته باشد اما بستگی به نظر هیات گزینش دستگاه دارد موفق باشید