مشاوره حقوقی رایگان - استخدام نیروی انتظامی

سلام، خسته نباشید. بنده میخواستم در نیروی انتظامی ثبت نام کنم ولی 2 تا مشکل وجود دارد:
1- پدر و مادر من از هم طلاق گرفته اند و با مادرم زندگی میکنم.
2- برادرم به اشتباه و تهمت متاسفانه راهی زندان شده است. میخواستم ببینم امکان دارد برای ثبت نام مشکلی پیش بیاید یا من رو رد بکنند؟

پاسخ ها :

استخدامی نیروی انتظامی فرزند طلاق سوء پیشینه اعضای خانواده برای استخدام استخدام نیروی انتظامی استخدام