مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام ما 6تاورثه هستیم دوتا دختر و 4تا پسر مادرمان قبل از فوتش مقداری طلا را حرفی درمیان 5تا شاهد دوتا دخترش و یک دامادش و 2تا پسرش به دخترانش فقط زبانی بخشید و ما در مورد همین حرفش برگه ای اماده و نوشتند خانم فلان مقداری طلا دارد و گفته بعد از فوتم به 2تا دختران تحویل دهند و 5تا شاهد فقط امضا کردن ولی چونکه استامپ نبود انگشت زده نشد ولی از مادرمان امضا یا اثر انگشت نگرفتیم چونکه زمین گیر و نامساعد بود حالش در ضمن مادرمان در همان ساعات طلاهارا دراورد و به 2تا دخترانش داد و چونکه مادرمان حالش خوب نبود و زمینگیر بود ما طلاها را به یکی از برادرانم که جزو 5تا شاهد هست دادیمو به او گفتییم خرج مادرمان را از همین طلاها بکن و هرچی اضافه ماند به دخترانش برگردان و پایین برگه هم نوشتیم امانت دست برادرمان بماند و بعد از فوت مادرمان به دخترانش برگرداند و حق انتقال و حق فروش طلاها را ندارد و هرچی هم خرج مادرمان کرده با 5تا شاهد ببرییم بفروشیم و خرج کردشو بردارد و حالا که مادرمان فوت کرده اصلا طلاها را نمیدهد و میگوید مادرم بخشیده به زنم یعنی عروسش در ضمن خرج کرد برادرم هم حدود 20 میلیون هست ولی ارزش طلاها 150 میلیون هست در ضمن فاکتور کل طلاهای امانت به برادرم در دست یکی از دخترانش هست حالا ما دختران شکایت کنیم یا همه ان 4تا شاهد به غیر ازبرادرمان که یکی از شاهدهاست و طلاها را نمی دهد

پاسخ ها :

اسماعیل برفر

اسماعیل برفر :

درود...همگی شکایت کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در شرحی که نوشته اید مشخص نیست که مادر در زمان حیاتش طلاها را بخشیده یا وصیت نموده است اگر در زمان حیاتش بخشیده پس چرا طلاها باید نزد برادرتان باشدواگر وصیت بوده وصیت مادر فقط تا ثلث اموالش نافذ است ونسبت به بقیه اش باید همه ورثه موافق باشند در هرحال مطالبه طلاها وتقاضای تقسیم ترکه راهکارقانونی است موفق باشید .