مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت طلا

سلام در تاریخ 1401/11/6برادرم ناپدید شد وپسر عموم گفت گیر کرده ولی نگفت کجا وبه چه دلیل الان 80 روزه خبری ازش ندارم وبرادر بزرگترم تهدید کرده اگه برم دنبالش این بلا سرمنم میاره مطمنم به بهانه اعتیاد بلایی سر برادرم آورده بخاطر 300 گرم طلا که دستش امانت بوده توروخدا کمک کنید من چیکار کنم منو هم میخواد بکشه

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام از طریق آگاهی اعلام گم و ربوده شدن برادرتون رو بکنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید بابت تهدید شکایت کنید
در مورد برادرتان از طریق کلانتری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به دادستانی مراجعه نمایید و اگر ایشان بازداشت یا زندان باشند مشخص خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تهدید به قتل شکایت کنید.
در خصوص برادرتان نیز می توانید به کلانتری محل سکونت خودتان مراجعه کنید و گزارش دهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق پلیس و دادسرا پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریعا به اتهام سربنیست کردن برادر و تهدید خودت به مرگ ازش شکایت کن