مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل مواد مخدر

برادرم را با 18 کیلو تریاک گرفتن که مال فرد دیگری بوده و فقط حمل کرده و بار اول بوده که مرتکب جرم میشه و گول خورده فعلا تا روز دادگاه با 300 میلیون وثیقه آزاده هنوز دادگاه تشکیل نشده و حکمی صادر نشده میخواستم ببینم چه حکمی ممکنه براش صادر کنند و با توجه به اینکه ماشین لیزینگی است و توی قولنامه دونفری شریک هستند آیا ماشین آزاد میشه یا مصادره میشه؟ (کامیون)
ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
مجازات حمل مواد مخدر بیش از پنج کیلوگرم تا بیست کیلوگرم از قرار :
شصت تا دویست میلیون ريال جریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس .
در صورت تکرار جرم حمل مواد مخدر به میزان بیش از پنج کیلوگرم تا بیست کیلوگرم برای بار دوم ، علاوه بر مجازاتهای مذکور ، به جای جریمه نقدی ، اموال ناشی از همان جرم مصادره می شود . هم چنین در صورت تکرار برای بار سوم مجازات از قبیل اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم خواهد بود .

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

تا 50 گرم :
تا چها رمیلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق
بیش از 50 گرم تا 500 گرم:
از چها رمیلیون ریال پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی و20 تا 74 ضربه شلاق و در صورتی که دادگاه لازم بداند تا سه سال حبس
بیش از 500 گرم تا 5 کیلو :
از پنجاه میلیون ریال تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی و پنجاه تا 74 ضربه شلاق و سه تا پانزده سال حبس
بیش از 5 کیلو:
اعدام و مصادره اموال به استثنا هزینه تامین زندگی متعارف برای خانواده
مستند ماده 1 قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و الحاق موادی به آن ( 17/7/1376 مجمع تشخیث مصلحت نظام )