مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام.دوستم بخاطر کشف مواد 25سال و 1ماه محکوم شده. الان با احتساب ایام بازداشت قبلی 1ساله در زندان بسر میبرد مرخصی یا تخفیف یا کاهش حبس میتوان گرفت. با توجه به امضا کردن توبه نامه ؟

پاسخ ها :

مقصود  درويشي ديوانمراد

جناب آقای مقصود درويشي ديوانمراد :

سلام. نیاز هست دادنامه صادره رو ملاحظه کرد و اینکه تاریخ ابلاغ کی بوده اگر مهلت اعتراض باقی هست میشه اعتراض کرد و اگر هم جکم صادره رو قبول داره میتونه در فرصت 20 روزه از تاریخ ابلاغ درخواست ماده 442 رو بده تا تخفیف شاملش بشه