مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم همسر

بنده در سال 90 با همسرم عقد کردم ایشان در همون دوران عقد من را چند بار کتک زدم در سال 92 ما با هم ازدواج کردم بنده خودم شاغل هستم از همون زندگی مشترک با هم اختلافاتی داشتیم و هسرم قبلا یکبار دیگر هم ازدواج کرده بوده و در همون دوران عقد از زن اولش جدا شده بود من این موضوع رو میدانستم با دانستن این موضوع با ایشان ازدواج کردم چند بار با هم دعوا گرفتیم و هر بار منو کتک میزد تا که اینکه 23 شهریور ماه با هم دعوا گرفتیم در اثر ضرب لگدی که به دستت زد (دو بار) انگشت شصتم دست چپم شکست و جراحی شدم و در بیمارستان بستری شدم ولی در خصوص دعوا با شوهرم چیزی در بیمارستان مطرح نکردم و 40 روز در اتل ماند اون موقع ازش شکایت نکردم و الان هنوز دستم درد میکند با توجه به اینکه بنده چپ دست هستم و اکثر کارای من با دست چپ میباشد و اون توانایی قبل رو ندارد و باز هم دعوا کردیم اصلا از همون موقع که شناختم ایشون سر مسایل بی ارزش قهر میکرد ولی هیچ وقت عذرخواهی نمیکرد و یک پسر 27 ماهه دارم خیلی برای زندگمون تلاش کردم در ضمن هر دو تامون همکار هستیم و در شهری زندگی میکنیم که نه پدر و مادر ایشون هستن و نه و پدر و مار من به ایشون میگم میخوام ازت جدا بشم و شکایت کنم بابت که دستم رو شکستی میگه برو شکایت کن و ازم جدا شو ولی بچه رو بهت نمیدم میخواستم بدونم الان برم در خصوص شکست دستم شکایت کنم آیا میتونم نتیجه بگیرم در ضمن اگر ازش جدا بشم بچه با توجه به اینکه 27 ماهه هستش میتونه ازم بگیره و پیش خودش نگه دارد؟ در ضمن ایشان میگن چون تو کارمند هستی فقط خرج خود و خوراک مسکن رو میدم در زمینه های دیگر مثل رفتن به پزشک و خرید پوشاک و .... هیچ پولی به بنده پرداخت نمیکند آیا اگر زن کارمند باشد هیچ پولی شوهر نباید به زن بدهد.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

در صورتیکه عسر و حرج شما اثبات شود میتوانید تقاضای طلاق دهید. فرزند تا 7 سالگی در حضانت شما میباشد. تازمانیکه نشوز شما اثبات نشود شما مستحق نفقه میباشید