مشاوره حقوقی رایگان - پرونده ضرب و جرح

با سلام. پرونده پزشک قانونی مبنی بر ضرب و جرح توسط همسرم دارم و در دادسرا محکوم و مجرم شناخته شده و جلب دادرسی اعلام و پرونده برای رسیدگی به دادگستری فرستاده شده است که هنوز ابلاغی در این زمینه به من همسرم نشده، با توجه به روند رسیدگی پرونده که چندین ماه به طول خواهد کشید اگر به سال آینده برسد نرخ دیه هنگام پرداخت به روز خواهد بود یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شوربختانه زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید
لیکن، چنانچه رای در سال جدید قطعیت یابد یا امسال اما زمان پرداخت سال جدید باشد دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به نرخ زمان ادا باید پرداخت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نرخ دیه بسته به زمان پرداخت به روز تعیین میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدت زمان رسیدگی قضایی متاسفانه قابل پیش بینی نیست و به ترافیک حوزه قضایی مربوطه بستگی دارد
بله دیه به نرخ روز پرداخت می باشد

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام ، مبلغ پرداخت دیه به روز و درموعد اجرای احکام می باشد ولی زمان وفرصت پرداخت دیه ، دوسال از تاریخ حادثه خواهدبود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مبلغ پرداخت دیه به نرخ روز و در موعد اجرای احکام پرداخت میگردد

ضمن اینکه مهلت پرداخت دیه ، دوسال از تاریخ حادثه می باشد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله دیه به نرخ یوم الادا پرداخت می گردد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قایب پیش بینی نیست ابلغ می شود به شما

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

زمان در دادگاهها قابل پیش بینی نیست. بله. به نرخ یوم الادا

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله دیه به نرخ روز و یوم الادا می باشد

رضا جمشیدی فر

جناب آقای رضا جمشیدی فر :

طبق قانون مجازات اسلامی قیمت روز پرداخت ملاک است

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،نرخ دیه در اجرای احکام وبرمبنای روز پرداخت محاسبه می شود

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام، بله دیه به نرخ زمان ادا و به روز باید پرداخت شود

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دیه به نرخ روز پرداخت میشود