مشاوره حقوقی رایگان - خواهشا جواب بدین لطفا

سلام خسته نباشین خدمت اساتید محترم ببخشین در سوال قبلی من فرمودید که بمن در کمیسیون 134غرامت پرداخت میشود فقط خواستم بپرسم که غرامت شکستگی بینی حدودا چه مقدار میباشد؟؟ و اینم گفته باشم که پزشک قانونی برای شکستن بینیم به بیمه ماشین 10 درصد دیه کاملو نوشت و بیمه اونو پرداخت کرد سوالم اینه که مبلغ غرامت مثل مبلغ دیه هست یا کمتر یا بیشتره؟؟ واقعن ممنونم از راهنمایی هاتون خدا اجرتون بده منتظر جوابتون هستم

پاسخ ها :

پرسشگر :

میدونم غرامت همان دیه است .گفتم فقط مبلغ عرامت شکستگی بینی چقدر است؟!!
.من دیرو از پادگان نگرفتم و ربطی ب پادگان نداره.
دیرو از بیمه ماشین شخصی خودم گرفتم
.و حتی مسعول نیروانسانی هم گفت دیه چه بگیری چه نگیری غرامت شامل میشه.