مشاوره حقوقی رایگان - مجروحیت (اصابت تیر مستقیم به شکم) حین خدمت در ارتش سال 79

با عرض سلام
بنده سال 79 درپادگان ارتش حین خدمت بطور غیر عمد از طرف یک سرباز دیگر از ناحیه شکم مورد اصابت تیر مستقیم قرا گرفتم و دو بار مور عمل جراحی قرار گرفتم و بعد چندین بار مراجعه به تهران و بیمارستانهای ارتش و خانواده معاف از رزم،رژه،نگهبانی و خدمات سنگین شدم به هر حال با عصا و شرایط بسیار سخت خدمت را با سه ماه بیشتر از حد قانونی به پایان رساندم و تا حالا هم عوارض مجروحیت را بهمراه دارم و تا حالا هم بدلیل مشکلات و گرفتاری پیگیر این حادثه نشده ام لذا از اساتید و حقوق بلدها میخواهم بنده را راهنمایی نمایند که ایا بنده مستحق دیه، غرامت یا هر چیز دیگری را دارم، و اگر دارم باید چیکار کنم و از کجا شروع کنم. باسپاس

پاسخ ها :

حمید رضا هادی پور امیر حاجلو

جناب آقای حمید رضا هادی پور امیر حاجلو :

پرداخت دیه برابر کلیات قانون محازات بر عهده مقصر( شخص تیرانداز) بوده. حق مطالبه دیه خواهید داشت