مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

طبقه 4 را پیش فروش خریدم و یک ماه به اقای الف فروختم. اقای الف از 150 میلیون فقط 20 میلیون داد و واحد را نقدا به اقای ب فروخت. پس از 2 سال طبقه 4 نبود و من مجبور شدم طبقه 5 را تحویل بگیرم.الان اقای ب از اقای الف به جرم فروش مال غیر شکایت کرده که طبقه 4 وجود ندارد. الان اقای الف به من بدهکار است و واحد در ید من است و من تحویل نمیدهم. ضمنا من با زیرکی یک صورت جلسه نوشتم و در ان قید کردم که اگر اقای الف تا 1 ماه دیگر 100 میلیون به من ندهد قولنامه فی ما بین من و اقای الف فسخ است (فقط امضا کرده و انگشت نزده)حالا من میخوام برای تایید انفساخ قولنامه اقدام کنم. در این حالت میخواستم ببینم تکلیف چیست؟ اگر من قبل از حکم قاضی واحد را بفروشم جرم است؟؟ایا برای بجای 4 واحد 5 را گرفتم اشتباه کردم؟؟ممنون و ارزوی سلامتی برای خانواده شما و خدا بیامرزی برای رفتگان شما.

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام
پاسخ سوالات شما نياز به بررسي دقيق قراردادها و شرايط مندرج در انها و موارد ديگر و اخذ توضيحات بيشتر داره . با اين توضيحات شما امكان پاسخ دقيق وجود نداره . مثلا معلوم نيست چرا واحد٤ وجود نداره ؟! و چرا واحد ٥ رو گرفتين ؟! و سوالات ديگه