مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان واریز حقوق استعلاجی

با سلام. بنده در یک شرکت خصوصی کار میکنم و بر اثر سانحه مدت سه ماه و ده روز استعلاجی بودم و بعد از طی کردن مراحل قانونی و گرفتن تاییدیه شورای پزشکی با مراجعه به تامین اجتماعی گفتن که پرونده ات تکمیل هست و مشکلی نداره. اما در رابطه با مدت زمان پرداخت بیمه بیکاری جواب به من ندادن. میخاستم بدونم چه مدت زمان میبره تامین اجتماعی حقوق سه ماه استعلاجی رو به حسابم واریز کنن؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله اگر مادر پدرتون در قید حیات میباشد قانونا یک ششم ارث میبره ، ولی اگر خودش مایل به گرفتن نباشه میتونید در دفترخانه اسناد رسمی اقرارنامه یا رضایتنامه یا اینکه به ورثه ببخشه .