مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز زمین خارج از طرح هادی

با سلام. یک زمین هست که میخوام ساخت و ساز انجام بدم و طبق طرح هادی، زمینم خارج از طرح هستش. با این که این زمین به جاده آسفالت ده متری متصل هستش، حالا من میخوام بدونم چه زمانی نقشه طرح هادی بازسازی میشه و اگه بازسازی بشه ممکن هست بیاد در طرح؟ این بازسازی توسط کی انجام میشه دهیار یا خود بنیاد مسکن؟ چون دهیاری علیه ما شده و میخواد با هزینه این کار رو انجام بده برامون.

پاسخ ها :

مهدی علیزاده

سرکار خانم مهدی علیزاده :

اگر خارج از طرح هادی هادی اقدام به ساخت و ساز کنید در صورت زراعی یا باغ بودن ملک جهاد کشاورزی به عنوان تغییر غیر مجاز کاربری زمین اقدام به طرح دعوا می‌کنه که صددر صد رای علیه شما صادر خواهد شد ودر ضمن دهیاری صلاحیت تجدید طرح هادی را نداره و از طریق بخشداری و راه و شهرسازی اقدام گردد