مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام من یک ماه پیش تصادف کردم که در آن من و 11 ماشین دیگر در ترافیک بودیم و تریلی هوو ترمز نگرفت و با 12 ماشین برخورد کرد و 100 متر جلوتر تریلی ایستاد، به دادسرا مراجعه کردیم که گفتن خسارت های بالای 20 میلیون دادسرا شکایت کنن و خسارت های زیر 20 میلیون شورای حل اختلاف، به شورای حل اختلاف مراجعه کردیم و پس از تشکیل پرونده و کارشناسی ماشین گفتن که باید محل سکونت خوانده یعنی مقصر بریم و ادامه کار شکایت و اونجا پیگیری کنیم. در کروکی راهنمایی رانندگی مقصر 12 ماشین تریلی هوو شناخته شده، حالا صاحب تریلی اومده دادسرا اعتراض زده و درخواست کارشناسی مجدد کرده، ممنون میشم راهنماییم کنید که چکار کنم، خسارت من 4 میلیون و افت قیمت هم 4 میلیون برام کارشناسی کردن، در ضمن بیمه بدنه هم دارم، صاحب تریلی میگه بیمه تا سقف 30 میلیون خسارت ميده ولی خسارتی که به ماشینها زده حدود 300 میلیونه. باتشکر

پاسخ ها :

علی اکبر باقری ندوشن

علی اکبر باقری ندوشن :

با سلام
شما میتونی به نظر کارشناسی در صورتی که مغایر با نظر افسر تصادف باشه اعتراض کنی و هیت کارشناسی تعیین و تصمیم گیری میکنه . در صورت ایراد خسارت بیش از سقف تعهد بیمه نامه مقصر حادثه مکلف به پرداخت هست.