مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه دستدارمی ملک

با سلام و خسته نباشید.
ملک ما در زمینی واقع در طبقه بالا که پایین این ملک پدر بنده و بالای آن من ساختمانی ساختم سند شش دانگ زمین به اسم مادر من و من بابت خانه بالا یک مبایعه نامه دستدارمی با امضا شاهدین خریداری کردم. حدود 19 سال پیش که در مبایعه نامه دستدارمی بنده ذکر شده که حق فروش، واگذاری، رهن و اجاره ملک را دارد و این ملک توسط من از مادرم خریداری شده.
من این ملک را به همسر خودم حدود 15 سال پیش فروختم و حالا مادر من زمین خانه را برای ساخت و ساز به مشارکت داده. بدون امضای همسرم که مالک خانه بالا است.
اگر کار به مراجع قضایی برسد همسر من میتواند به حق خودش برسد و آن فروشنامه دستدارمی اعتبار قضایی دارد یا نه؟ آیا مبایعه نامه من که از مادرم گرفته بودم پس از واگذاری به همسرم بی اعتبار شده است یا خیر؟ هفته پیش من برگه ای را امضا کردم در نبود همسرم که متنی در آن وجود داشت که مبایعه نامه ی من را از این تاریخ بی اعتبار کرده. آیا فروشنامه ای که من حدود 15 سال پیش به همسرم دادم بی اعتبار شده است یا ربطی ندارد و فروشنامه همسرم کاملا قانونی و با اعتبار است؟ همسرم میتواند امضای هفته پیش من را بی اعتبار کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در صورت وجود قولنامه مالکیت شما شرعی قانونی است
و حق انتقال به همسر داشتید
در صورت شکایت شما حق با شماست
جهت راهنمایی بیشتر تماس بفرمائید