مشاوره حقوقی رایگان - صیغه بدون اذن پدر

با سلام. من با دختری باکره دوست هستم و تصمیم به صیغه بدون اذن پدر شدیم. در یکی از سایت ها مشاهده کردیم که اذن پدر واجب نیست. برای بعضی از فقه ها و مرجع تقلید ما هم یکی از آن ها بود و بعد از مدتی به سرمان زد که رابطه جنسی برقرار کنیم که طی آن پرده بکارت اون دختر توسط من گرفته شد. حالا اگه پدر دختر بعد از چند سال شکایت کنه، چه حکمی هست براش؟

پاسخ ها :

صیغه بدون اذن پدر مجازات از بین بردن بکارت از بین رفتن پرده بکارت صیغه با دختر باکره