مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از یگان ویژه

سلام. من در یگان ویژه تهران خدمت میکردم و علاقه داشتم به کلانتری یا راهنمایی بیوفتم. در پادگان نمیتونم چون مادرم مریض بود و در شهر خودم دارم کار میکنم و خرج خونه میدم. مادرم حالش خوب نبود خودم هم افسردگی شدید دارم و نمیتونم در پادگان بمونم. در یک جای بسته هر 2 ماه هشت روز مرخصی میدادن برم شهر خودم. واقعا نمیتونستم خدمت کنم. انتقالی هم نمیدادن. خودزنی داشتم. معاف از رزم هم نبودم. پادگان معرفی ام کرد به بیمارستان سجاد. رفتم اون جا کمسیون شش ماه معاف از خدمت داده. الان من اعتراض دادم. خوب میخوام برم کمسیون بهشون بگم من میخوام خدمت کنم ادامه به خدمت کنم فقط بفرستن به شهر خودم خدمت کنم. من الان کمیسیون رفتم به اعتراضم چی کار کنم و چی بگم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام یه اسشهادیه محلی از شرایط و وضعیت خونه و زندگی خودت تهیه کنید از اهالی محل و امام جماعت محل همراه با امضاء و بعد با فرمانده پادگان و عقیدتی سیاسی و معاونت منابع سرباز صحبت کنید
در صورت راهنمایی بیشتر تماس بفرمائید

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

با سلام ضمن تأیید پاسخ همکار محترم شما میتوانید یک گواهی از روانشناس پیوست نمایید که ادامه این مسئله موجب خسران و عواقب جبران ناپذیری خواهد داشت