مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه قرض داده شده

با سلام. دوستم چند ماه پیش میخواست با من در شرکت بازاریابی شبکه ای باشد. وقتی که خواست که ثبت نام کند پول او 2 میلیون بوده و 500 هزار تومن کم داشت او 2 میلیون به کارت من زد و من هم 500 گذاشتم روش و 2.5 میلیون جنس خریدم با حسابش. بعدش چند تا جنس کم آورد از یکی از دوستام هم 500 تومن جنس گرفت.
الان از این کار منصرف شده و پول ما رو هم نمیده ما هم هیچ مدرکی نداریم از این موضوع من و اون دوستم که گفتم و یکی که تو این کاره خبر داره حالا میشه ثابتش کرد؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

مبلغ پرداختی به حساب ایشان را میتونید بخواهید لکن برا اثبات رابطه کاری و شراکتی میتوانید ادعا کنید به صورت شفاهی بوده و دو نفر شاهد با خود همراه داشته باشید که در اینصورت باید شرایط شراکت خود را ثابت کنید