مشاوره حقوقی رایگان - نشتی آب از پاسیو به سقف پارکینگ آپارتمان

با سلام. من در ساختمانی پنج طبقه و 15 واحد در تهران زندگی میکنم. بنده طبقه اول هستم. واحد ما و همسایه بغلی که مدیر ساختمان هستند، دارای پاسیو ( نورگیر ) هستیم. بنده استفاده ای از پاسیو نداشتم و به صورت متروکه و خاک گرفته است ولی همسایه از پاسیو به عنوان بخشی از آسپزخانه استفاده کرده و در آن فریزر و تعدادی گلدان و... قرار داده و بنابراین مجبور به تمیز نگه داشتن آن و آبریزش زیاد است. بخشی از سقف پارکینگ نم زده که مربوط به پاسیو ها است. از آن جا که کف هر دو پاسیو به هم وصل است ممکنه آب از پاسیو بغلی به کف پاسیو ما هم وارد شده باشد. آیا هزینه تعمیر سقف پارکینگ و کندن کف پاسیو ها و ایزوگام به عهده هر دو واحد است یا فقط همسایه بنده باید خسارت را پرداخت کنند؟ در سند ملکی خانه بنده پاسیو جزء ملک محسوب نشده و مثل پارکینگ و انباری به آن اشاره ای نشده است. آیا پاسیو جزء مشاعات است و هزینه تعمیرات به عهده تمامی واحدهاست؟ ممنونم.

پاسخ ها :

یک وکیل

مقصر باید پرداخت کنه
شخصی که پاسیو اون باعث خسارت شده