مشاوره حقوقی رایگان - بنده درخواست کارت ملی دادم بعد 2 که خواستم تحویل بگیرم همونجا باطل شد

بنده 2سال نیم کل مدارکم رو گم کردم درخواست شناسنامه دادم اومد بعد درخواست کارت ملی هوشمند دادم بعد چند وقت حساب های بانکیم مسدود شد رفتم اجرای احکام گفتن 2تا محکومیت داری یکی خیانت در امانت کرایه کنسول بازی یک تهدید اخاذی و پخش عکس های مستهجن در فضای مجازی بعد برای دریافت کارت ملی رفتم که زمان تحویل زد تو دستگاه باطل شد من‌ خانمم مریض بیماری روحی داره 2تا بچه 3ساله و 8ساله دارم و مادرم که آلزایمر داره با من زندگی میکنه اجرای احکام میگه اول باید خودت رو معرفی کنی زندان بعد پیگیری کنی ، از شما استاد محترم خواهش دارم یه راهی جلوی پای بنده بزارید

پاسخ ها :

سيد مسلم حسینی

جناب آقای سيد مسلم حسینی:

درود ،با توجه به اینکه مدارک شما مفقود شده و تبعا آگهی کرده و سپس در خواست المثنی به دلیل مفقودی کرده اید ، با روگرفت همان آگهی و درخواست، نسبت به حکم محکومیتتان از طریق دیوانعالی کشور، درخواست اعاده دادرسی بفرمایید (بدون اینکه نیاز به رفتن به اجرای احکام و داخل زندان باشد) ان شاءا...به نتیجه می نشیند.