مشاوره حقوقی رایگان - ابطال کارت ملی

با سلام
بنده در سال 1390 به خاطر حمل و نگهداری مواد مخدر محکوم به دو سال زندان شدم که با وثیقه برای گرفتن حکم نرفتم حالا کارت ملی من ابطال شده بنده بیش از 5 سال است که به هیچ مخدریا دارویی اعتیاد ندارم و زندانی شدنم باعث از دست دادن کار و از هم پاچیدن زندگی که دوباره 4 سال است که ساخته ام و بچه 13 ساله دارم میشود ‌ با توجه به حبس تعزیری و نداشتن شاکی خصوصی چه میتوانم بکنم .
پیشاپیش سپاسگزارم .

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که واجد شرایط ارفاقات قانونی باشید بله می توانید اقدام نمایید
در صورت تمایل برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم خدمتتان عرض شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شما شاکی خصوصی ندارید و متاهل می‌باشید می‌توانید از طریق واحد اجرای احکام کیفری موضوع را پیگیری نمایید از تخفیفات قانونی نیز می‌توانید استفاده کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام متاسفانه باید مدتی را در زندان باشید و سپس از ارفاقات قانونی استفاده نمایید چون حسن رفتار شما در زندان مشخص خواهد شد