مشاوره حقوقی رایگان - طریقه شکایت از نمایندگی دوچرخه

با سلام
یک دوچرخه خریدم تاریخ خرید و شروع ضمانت 8 ماه اختلاف داره و این مطلب رو بعد از سه ماه از خرید متوجه شدم حالا تنه دوچرخه من شکسته از لحاظ خرید شامل گارانتی میشه ولی از طریق شروع ضمانت نامه نمی شه حالا نمایندگی تهران زیر بار تعویض تنه نمی رود
اهل شهرستان هستم و نمایندگی شرکت تهران هست
حالا می خواهم از نمایندگی شکایت کنم لطفا طریق شکایت رو برام بگوئید

پاسخ ها :

علیرضا رئیسی نافچی

جناب آقای علیرضا رئیسی نافچی :

پیشنهاد میکنم حضوری پیش یک وکیل برید اما اینو بدونید طرح دعوا در شهر خودتون از طریق دفتر خدمات قضایی ممکن هست اما برای رسیدگی باید بیاید تهران مگر انکه خرید در شهر خودتون بوده است